آخرین بروزرسانی: 05 اسفند 1399
طبق قانون کلیه اماکن اعم از مسکونی، تجاری، محل کسب و پیشه، اماکن آموزشی، خوابگاههای دانشجویی و ساختمانهای دولتی و نظایر آن ها مشمول قوانین اجاره سال ۷۶ هستند، عقد اجاره پیچیدگی های خاص خود را دارد که حتما باید به آنها توجه کنید و الا ممکن است دچار خسارت های زیادی شوید.
عقد اجاره بین موجر و مستاجر منعقد میشود، موجر به صاحب ملک گفته میشود و مستاجر کسی است که ملک را اجاره میکند، بعد از انعقاد عقد اجاره مالکیت خود ملک همچنان متعلق به مالک یا موجر است ولی مالکیت منافع ملک یعنی قابلیت سکونت ملک برای مدتی معین مثلا یک سال به مستاجر منتقل میشود، مخارج نگهداری از اصل ملک برعهده موجر است اما مخارج استفاده از ملک مانند هزینه برق و آب و ... برعهده مستاجر است.
برای معتبر بودن یک قرارداد اجاره نیازی به حضور در دفاتر مشاور املاک نیست و قرارداد بین طرفین به صورت عادی هم معتبر است اما برخی نهادهای رسمی فقط قراردادی را که در دفتر ثبت رسمی به ثبت رسیده باشد را قبول میکنند، بنابراین بهتر است پس از انعقاد قرارداد بین خودتان، حتما در یک دفتر ثبت رسمی ثبت کنید.
حتما نکات و ریزه کاری هایی که در فایل صوتی راهنما در خصوص مالیات و سرقفلی گفته ایم را به دقت گوش کنید تا مالیات اضافی ای پرداخت نکنید.
پاسخ سوالات شما پیرامون قرارداد اجاره مغازه
پاسخ سوالات شما پیرامون قرارداد اجاره مغازه
قراردادی بین موجر و مستاجر است که به موجب آن، مستاجر در ازای پرداخت مال الاجاره به مدت معینی مالک منافع ملک میشود.
تمام کسب و کارهایی که قصد راه اندازی یک مغازه یا فروشگاه را دارند و همچنین صاحبان املاک نیاز ضروری به این قرارداد دارند.
بله، در قرارداد باید سرقفلی را در نظر بگیرید، برای راهنمایی کامل حتما فایل صوتی راهنما را گوش دهید، در آن به طور کامل این را توضیح داده ایم.
به طور کلی این قرارداد شامل بخش های زیر است:
مشخصات ضروری طرفین و اعتبارسنجی سمت آنها
موضوع و مدت قرارداد
تعهدات طرفین
تکالیف قانونی طرفین
سرقفلی
داوری و حل اختلاف
موارد فسخ و بطلان قرارداد
6 صفحه
word، قابل ویرایش
با عضویت در خبرنامه، هر هفته یک ایمیل مفید در زمینه حقوق کسب و کار دریافت کنید
اگر سوالی در خصوص این قرارداد دارید بپرسید!
اگر سوالی در خصوص این قرارداد دارید بپرسید!